Video kanaal

Interesse in een product? Bekijk gerust de bijhorende video’s !

 

Sunspray 7E Winterbehandeling tegen spintmijten, bladluizen, dopluizen, schildluizen, wolluizen en wantsen op appelbomen, perenbomen en sierplanten
Sorkil Blok Geparaffineerd lokaas ter bestrijding van ratten en muizen op vochtige plaatsen in en rond gebouwen, land- en tuinbouwbedrijven. Combineert een hoge aantrekkelijkheid met een langdurige weerstand aan vocht.
Pychlorex 5G Strooikorrel tegen bodeminsecten zoals larven van koolvliegen, emelten (larven van langpootmuggen), engerlingen, ritnaalden en aardrupsen in uien, prei, koolsoorten en aardbeien.
Wespenval Gifvrije wespenval met proffesionele lokstof
Insecticide 10 ME Insecticide tegen alle luizen: blad-, dop-, schild- en wolluizen. Speciaal aanbevolen voor hagen! Ook tegen rupsen, coloradokever, koolwitje, …
Conserve Maag- en contactinsecticide van biologische oorsprong voor de bestrijding van diverse rupsen, mineervliegen, koolvlieglarven, trips, bladvlooien, enz. in groenten, fruit en sierplanten. Recent erkend tegen de preimot
Butisan® S Breedwerkend bodemherbicide voor de bestrijding van eenjarige grassen en tweezaadlobbige onkruiden in groenten, fruitgewassen, sierbomen en sierheersters.
Premazor Premazor is een breedwerkend bodemherbicide dat meerdere maanden de kieming van onkruiden voorkomt. Premazor kan zowel toegepast worden op verharde als op niet verharde permanent onbeteelde terreinen, m.a.w. plaatsen die niet bestemd zijn voor teelten.
cuprex Veelzijdig contactfungicide voor de bestrijding van talrijke ziekten zoals aardappelplaag bij aardappelen, valse meeldauw bij tomaten en druivelaars, krulziekte bij perzikbomen, tak- en bloesemsterfte bij kersen-, krieken- en pruimenbomen, sierbomen
Subopast Wondafdekmiddel voor de behandeling van snoei- en ongevalswonden bij fruit- en sierbomen. Een elastische latex, weerbestendig en donkergroen van kleur.
Open Air Spray Spray tegen muggen in open lucht. Open Air Spray wordt speciaal aanbevolen voor toepassing op terrassen, balkons, patio’s, campings, veranda’s, tuinen en alle andere plaatsen in openlucht waar rust en ontspanning wordt gezocht..
Belrose Tegen schimmelziekten en insecten op rozen. Voorkomend en genezend!..
AMP 2 MG Mieren: Mieren kunnen voor overlast zorgen. In gazons zorgen ze niet enkel voor dorre plekken met hun nesten, maar vernietigen ze ook bepaalde insectengroepen. Om mieren te verdelgen, moet het product tot in het hart van het nest geraken.
Eminent Buxus behandelen: Door veelvuldige regen gaat water tussen de planten een broeihaard vormen voor schimmelziektes. En dat veroorzaakt kale plekken in de buxus. Een behandelingsmiddel zorgt voor genezing van het aangetaste gedeelte.
groenreiniger groenreiniger
Moscide Mosbestrijding in gazons en op verharde permanent onbeteelde terreinen. Veroorzaakt na betreding geen vlekken op beton of betegeling. Verzuurt de bodem niet! In handige voorgedoseerde wateroplosbare zakjes.

Cuprex

Wondafdekmiddel voor de behandeling van snoei- en ongevalswonden bij fruit- en sierbomen. Een elastische latex, weerbestendig en donkergroen van kleur.

Top